ГОЛОВНА
ЮРИДИЧНИМ ОСОБАМ
ПРО БАНК
ПРИВАТНИМ ПІДПРИЄМЦЯМ
ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ
Розрахунково-касове обслуговування
Договора та тарифи на обслуговування
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб
Інформація боржникам
Політика конфіденційності
БАНКАМ
НОВИНИ
ВАКАНСІЇ
ФОНД ГАРАНТУВАННЯ
ПС «FLASHPAY»
ДЕПОЗИТАРНА УСТАНОВА
КОНТАКТИ
Курси валют: Київ, 21.09.2018
Валюта Купівля Продаж НБУ
USD 27.300 28.300 28.0619
EUR 31.100 33.100 33.0260
RUB 0.380 0.450 0.4222
Конвертер валют
   
Приєднуйтесь до нас у facebook:







   Разработка: KiitDesign
   Каталог: Ukrbox.com

ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ - Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

   Політика конфіденційності мобільного додатка «FLASHPAY»

   Дана Політика конфіденційності мобільного додатка «FLASHPAY» (далі - Політика) діє по відношенню до всієї інформації, яку ПАТ «Банк Фамільний» (далі - Банк) може отри-мати про користувача під час користування ним додатком «FLASHPAY» (далі - Додаток).
   
   Використання Додатка означає беззастережну згоду користувача з даною Політикою і зазначеними в ній умовами обробки його персональної інформації; у разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання Додатка.
   
   1. Персональна інформація користувачів, яку отримує і обробляє додаток «FLASHPAY»
   
   1.1. В рамках Політики під «персональними даними користувача» розуміються:
   1.1.1. Персональна інформація, яку користувач надав про себе Банку самостійно при відкритті поточного рахунку, включаючи персональні дані користувача.
   1.1.2 Дані, які автоматично передаються Банку в процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої Додатка, в тому числі інформація з cookie та інформація про при-стрій користувача.
   1.2. Дана Політика стосується тільки Додатка. Банк не контролює і не несе відповідальності за інформацію, надану на сайтах третіх осіб, на які користувач може перейти по посиланнях, доступним в Додатку. На таких сайтах у користувача може збиратися або запитуватися інша персональна інформація, а також можуть відбуватися інші дії.
   
   2. Цілі збору і обробки персональної інформації користувачів
   
   2.1. Додаток збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання сервісів, що входять до складу Додатка.
   2.2. Персональну інформацію користувача Додатка Банк може використовувати в наступних цілях:
   2.2.1. Ідентифікація сторін в рамках угод;
   2.2.2. Надання користувачеві персоналізованих сервісів;
   2.2.3. Зв'язок з користувачем, в тому числі перенаправлення повідомлень, запитів та інфор-мації, що стосуються використання сервісів, надання послуг, а також обробка запитів і зая-вок від користувача;
   2.2.4. Поліпшення якості Додатка, зручності його використання, розробка нових сервісів і послуг;
   2.2.5. Проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.
   
   3. Умови обробки персональної інформації користувача і її передачі третім особам
   
   3.1. Додаток зберігає персональну інформацію користувачів, яка може бути надана тільки самому користувачеві.
   3.2. Відносно персональної інформації користувача зберігається її конфіденційність, крім випадків добровільного надання користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб.
   3.3. Банк вправі передати персональну інформацію користувача третім особам в наступних випадках:
   3.3.1. Користувач висловив свою згоду на такі дії;
   3.3.2. Передача необхідна в рамках використання користувачем певного сервісу або для на-дання послуги користувачеві;
   3.3.3. Передача передбачена українським або іншим відповідним законодавством в рамках встановленої законодавством процедури;
   3.4. При обробці персональних даних користувачів додатка «FLASHPAY» Банк керується Законом України «Про захист персональних даних».
   
   4. Зміна користувачем персональної інформації
   
   4.1. Користувач може змінити або доповнити персональну інформацію, звернувшись до фа-хівців Банку.
   4.2. Користувач також може видалити надану їм в рамках певного облікового запису персо-нальну інформацію, надіславши запит видалення свого облікового запису через фахівців Ба-нку Фамільний.
   
   5. Заходи, що застосовуються для захисту персональної інформації користувачів
   Банк приймає необхідні і достатні організаційні й технічні заходи для захисту персональної інформації користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекру-чення, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб.
   
   6. Зміна Політики конфіденційності. Законодавство, що застосовується
   
   6.1. Банк має право вносити зміни в Політику. При внесенні змін в актуальній редакції вказується дата останнього оновлення. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики. Чинна редакція завжди знаходиться на сторінці Банка за адресою
fbank.com.ua До цієї Політики і відносинам між користувачем і Банком, що виникають у зв'язку із за-стосуванням Політики, підлягає застосуванню право України.
   
   7. Зворотній зв'язок. Питання та пропозиції
   
   Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики слід повідомляти в Службу підтримки користувачів Банку Фамільний за телефоном +38 (044) 257-20-17 або на адресу електронної пошти
support@fbank.com.ua.
   
   
   ЗАТВЕРДЖЕНО

   наказом № 38 Голови Правління ПАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ»
   Долженко О.В. « 18 » червня 2018р.
написать письмо     написать контакты     контакты поиск OK
//
//