ГОЛОВНА
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ФОНД ГАРАНТУВАННЯ
Архів ВПС «FLASHPAY»
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НОВИЙ ФОРМАТ РАХУНКІВ (IBAN)
ПРО БАНК
Новини
Корпоративне управління та документи Банку
Структура власності банку
Наші партнери
Звітність
Інформація за 2024 рік
Інформація за 2023 рік
Інформація за 2022 рік
Інформація за 2021 рік
Інформація за 2020 рік
Інформація за 2019 рік
Інформація за 2018 рік
Інформація за 2017 рік
Інформація за 2016 рік
Інформація за 2015 рік
Інформація за 2014 рік
Інформація за 2013 рік
Інформація за 2012 рік
Інформація за 2011 рік
Особлива інформація емітента цінних паперів
Річний звіт
4 квартал
3 квартал
2 квартал
1 квартал
Інформація за 2010 рік
Інформація за 2009 рік
Інформація за 2008 рік
Інформація за 2007 рік
Інформація за 2006 рік
Інформація за 2005 рік
Історія банку
Безпека обслуговування
Ліцензії та дозволи
Повідомлення та інформація про проведення загальних зборів акціонерів Банку
Комерційні агенти
Керівництво
Продаж заставного майна
Проспект еміссії акцій банку
Контактна інформація
Вакансії
КЛІЄНТАМ БАНКУ
ПУБЛІЧНІ ПРОПОЗИЦІЇ БАНКУ
ВАКАНСІЇ
ДЕПОЗИТАРНА УСТАНОВА
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Курси валют: Київ, 20.04.2024
Валюта Купівля Продаж НБУ
USD 0.000 0.000 39.7880
EUR 0.000 0.000 42.3820
RUB 0.000 0.000 0.4260
   
Дізнатися більше про ФГВФО ...

ПРО БАНК - Звітність - Інформація за 2011 рік - Річний звіт

Річний звіт

   
АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК
   (ЗВІТ НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА)
   щодо фінансової звітності
   ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА
   
   « БАНК ФАМІЛЬНИЙ»

   
   станом на 31 грудня 2011 року.

   
   Аудиторська думка
   
   Складання аудиторського висновку щодо повного комплекту фінансової звітності регламентується МСА « Формулювання думки та надання звіту щодо фінансової звітності»,
   МСА №705 « Модифікація думки у звіті незалежного аудитора» У зв’язку з наявністю підстав для висловлення модифікованої думки даний аудиторський висновок складено відповідно до МСА №705 «Модифікації думки у звіті незалежного аудитора»
   
   Пояснювальний параграф
   
   У 2011 році негативні явища, які вже більш трьох років відбуваються в Україні, а саме, падіння ВВП та високий рівень інфляції, коливання, зростання частки проблемних активів і погіршення інвестиційного клімату, значно вплинули на діяльність Банку та його прибутковість.
   Дана річна фінансова звітність не включає коригування, які б могли мати місце, якби Банк не зміг продовжувати свою діяльність в майбутньому.
   
    Аудиторська думка
   
   Складання аудиторського висновку щодо повного комплекту фінансової звітності регламентується МСА№ 700 «Формулювання думки та надання звіту щодо фінансової звітності»,МСА №705 «Модифікація думки у звіті незалежного аудитора» У зв’язку з наявністю підстав для висловлення модифікованої думки даний аудиторський висновок складено відповідно до МСА №705 «Модифікації думки у звіті незалежного аудитора»
   
   
   
   
   Підстави для висловлення модифікованої думки
   
    Обмеження обсягу роботи аудитора
   
   Аудитор не приймав участі в спостереженні за інвентаризацією наявних активів та зобов’язань.
   Однак ,у Банку цю процедуру виконувала інвентаризаційна комісія, який висловлено довіру, згідно вимог МСА. Аудитором були виконані процедури, які обґрунтовують думку, що активи та зобов’язання наявні.
   
    Загальний висновок аудитора ( умовно-позитивний)
   
    Висновок незалежного Аудитора складено у відповідності з вимогами Міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та сукупних послуг (надалі –МСА) Міжнародної федерації бухгалтерів, прийнятих в якості Національних стандартів аудиту рішенням Аудиторської палати України № 229-7 від 31 03.2011р в тому числі у відповідності із МСА № 705 «Модифікації думки у звіті незалежного аудитора». та нормативно-правових актів Національного банку України, в тому числі Інструкції про порядок складання та оприлюднення фінансової звітності банків України, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 27.12.2007 № 480.
    Концептуальною основою фінансової звітності є загальні вимоги стосовно подання інформації про фінансову звітність згідно з МСФЗ, які вимагають правдивого розкриття і подання інформації у відповідності з принципами безперервності, послідовності, суттєвості, порівнянності інформації, структури та змісту фінансової звітності.
    Аудитор вважає за можливе підтвердити, що, прийнята система бухгалтерського обліку в цілому задовольняє зако¬нодавчим і нормативним вимогам, діючим на Україні. На думку Аудитора, за винятком можливого впливу, про який йдеться у параграфі «Підстава для висловлення умовно-позитивної думки» фінансова звітність Банку за рік, який закінчився 31.12.2011р., подає достовірну та справедливу інформацію про фінансовий стан та фінансові результати відповідно до П(С)БО. Фінансова звітність складена на основі дійсних облікових даних. В ході перевірки Аудитор не отримав свідоцтв щодо існування загрози безперервності діяльності Банку.
    Ми підтверджуємо, що річна фінансова звітність Банку за станом на кінець дня
   31 грудня 2011 року складена відповідно до вимог законодавства України, нормативно-правових актів Національного банку України, Міжнародних стандартів фінансової звітності та достовірно у всіх суттєвих аспектах відображає дійсний фінансовий стан Банку за станом на кінець дня 31 грудня 2011 року.
   

    Полный отчет Вы можете скачать кликнув на ссылку:

написати листа     написати листа контакти     контакти пошук OK
//