ГОЛОВНА
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НОВИЙ ФОРМАТ РАХУНКІВ (IBAN)
ПРО БАНК
ЮРИДИЧНИМ ОСОБАМ
ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ-ПІДПРИЄМЦЯМ
ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ
Інформація
Розрахунково-касове обслуговування та інші послуги
Кредити
Депозити
Дистанційна верифікація клієнтів Банку Фамільний
Тестування системи ICEI
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб
Інформація боржникам
Політика конфіденційності
Для абонентів постачальників послуг ТМ «Інформаційні технології»
Рекомендацій щодо безпечного використання систем дистанційного обслуговування банку та виявлення фішингових вебсайтів
Рекомендації власникам електронних платіжних засобів
Порядок розгляду звернень клієнтів
Порядок та процедура захисту персональних даних
Комерційні агенти
БАНКАМ
ВАКАНСІЇ
ФОНД ГАРАНТУВАННЯ
ПС «FLASHPAY»
ДЕПОЗИТАРНА УСТАНОВА
НОВИНИ
КОНТАКТИ
Курси валют: Київ, 26.09.2020
Валюта Купівля Продаж НБУ
USD 28.100 28.450 28.2670
EUR 32.600 33.250 32.8760
RUB 0.345 0.395 0.3640
Конвертер валют





   Разработка: KiitDesign
   Каталог: Ukrbox.com

ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ - Порядок та процедура захисту персональних даних

Порядок та процедура захисту персональних даних

   
ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

   
   ПОВІДОМЛЕННЯ СУБ’ЄКТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
   
   Відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних», Ви надаєте ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» свою згоду на збір та обробку персональних даних, впродовж строку, встановленого Національним банком України для зберігання документів в банківській установі, та підтверджуєте ознайомлення з цим повідомленням.
   
   ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» повідомляє Вас про те, що Ваші персональні дані включені до Бази персональних даних ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» (03039, м. Київ, пр.Голосіївський, 26А). Обробка Ваших персональних даних здійснюватиметься з метою:
   
   • надання банківських та/або фінансових послуг, укладання та виконання цивільно-правових договорів, здійснення платежів, переказу коштів, тощо;
   • захисту законних прав та інтересів Банку;
   • здійснення Банком своїх прав та обов’язків щодо розкриття банківської таємниці у випадках, встановлених укладеними між Вами (особою, яку Ви представляєте) та Банком договорами і чинним законодавством України, а також обов’язків Банку з питань фінансового моніторингу та виконання вимог податкового законодавства України.
   
   Склад та зміст персональних даних – дані, що добровільно надані Вами при встановленні ділових відносин з Банком, зокрема: прізвище, ім'я, по батькові; адреса реєстрації місця проживання (перебування); інформація щодо громадянства та резидентності; реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер); серія і номер паспорта (або іншого документа, що його замінює), дату видачі та орган, що його видав, а також інші добровільно надані Вами дані.
   
   Відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», суб'єкт персональних даних має право:
   - знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; ;
   - отримувати інформацію про умови надання доступу до Ваших персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
   - на доступ до Ваших персональних даних;
   - отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
   - пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки Ваших персональних даних;
   - пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
   - на захист Ваших персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
   - звертатися із скаргами на обробку Ваших персональних даних до Уповноваженого або до суду;
   - застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
   - вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших персональних даних під час надання згоди;
   - відкликати згоду на обробку персональних даних;
   - знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
   - на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки.
   
   Зберігання персональних даних передбачає дії щодо забезпечення їх цілісності та відповідного режиму доступу до них. До роботи з персональними даними допускаються лише працівники, у посадових інструкціях яких передбачено відповідні функції та які надали письмове «Зобов’язання про нерозголошення персональних даних інших осіб. Працівники, які допустили неправомірне використання персональних даних, залежно від ступеня порушення притягаються до дисциплінарної, адміністративної або кримінальної відповідальності, передбаченої законодавством України.
   
   Відповідно до вимог ч.2 статті 14 Закону України «Про захист персональних даних» повідомляємо, що поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
   
написать письмо     написать контакты     контакты поиск OK
//